ERR(512): User Warning: !
i-traduceri.ro i-traduceri.ro i-traduceri.ro i-traduceri.ro i-traduceri.ro i-traduceri.ro

Modalitati de plata!

Pentru a efectua o plata on line aveti 3 posibilitati:

1. PLATA ON LINE PE SITE CU CARDUL - mergeti la butonul "Estimare pret" unde aveti posibilitatea sa incarcati un document si sa comandati traducerea lui intr-o limba straina, iar site-ul calculeaza automat si exact comanda dumneavoastra in functie de limba, numarul de pagini, legalizare, supralegalizare, apostilare spunandu-va in timp real pretul serviciilor! La plata serviciilor veti putea selecta plata on line si atunci se va deschide interfata platilor on line Eu platesc unde plata se va efectua in cea mai mare siguranta!

2. PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR - In acest caz incarcati documentul, specificati toate detaliile necesare, sunati la telefon 0749.88.88.99 pentru a solicita o factura proforma, pe care firma noastra sa o emita catre dumneavoastra!

Emitem proforma!

Dumneavoastra efectuati plata!

Efectuam traducerile, legalizarile, apostilarile, supralegalizarile si expediem documentul acolo unde aveti nevoie de el!

3. PLATA CASH  LA SEDIUL FIRMEI NOASTRE - Stabilim telefonic pretul, vine cineva de la dvs. achita contravaloarea serviciilor! Stabilim data si ora si locul predarii documentului!